web templates free download

Corona nieuws

Mas la bauma

UPDATE 19 JULI

Beste mensen

Op aanvulling van de algemene berichtgeving in Nederland , voor dit moment wat meer details.
De Catalaanse overheid heeft i.v.m.de lokale toename van besmettingen in Barcelona daar een aantal maatregelen afgekondigd. Men is hier zeer waakzaam. Echter van een lockdown is geen sprake.
Voor de rest van Catalonie ( op Lleida na ) zijn deze maatregelen maar beperkt van toepassing.
Alleen het dragen van een mondkapje , en dat went snel hebben we gemerkt, is wel in de publieke ruimte verplicht.
Voor de rest gaat het sociale leven hier gewoon door en zijn er verder geen beperkingen.
Van een terrasje pakken of winkelen kun je hier gewoon genieten.

We hopen u snel te zien,
Groetjes Rob en Wieske

PS: Neem je eigen mondkapje mee op vakantie.
 
voor de 55+ gasten hebben we een mooi huisje neergezet. "Baumetta" Er is nog ruimte.... 

UPDATE 10 juni

Goed nieuws uit Spanje.
We gaan 15 juni open!
Voorlopig wordt nog de datum 1 juli genoemd voor vrije toegang van toeristen maar iedereen hoopt dat dat al eerder kan want 21 juni eindigt hier de alarmfase.
Mas la Bauma is er klaar voor
We hopen jullie snel een gezond welkom te heten op onze mooie camping.

Rob en Wieske

* Mocht door veranderende Corona maatregelen in Spanje of tussenliggende landen de reservering niet door kunnen gaan dan vindt er restitutie van de aanbetaling plaats.

UPDATE 15 JUNI

Hoera, Camping Mas la Bauma is vanaf nu weer open!
21 juni wordt in Spanje de alarmfase opgeheven en gaan de grenzen voor iedereen weer open.
Het sociale leven komt meer en meer op gang.
In winkels is het vooralsnog verplicht een mondkapje te dragen net als op andere plekken waar onvoldoende afstand gehouden kan worden zoals musea en openbaar vervoer. Dus handig om een mondkapje mee te nemen. Dit mogen ook eigen gemaakte zijn.
We houden rekening met een rustig jaar maar hopen natuurlijk dat we toch nog veel mensen een prettige vakantie kunnen bezorgen. Iedereen dus van harte welkom en hopelijk tot ziens.

Groetjes,
Rob en Wieske 

UPDATE 8 juli

Beste mensen, de volgende update van La Bauma.
Van een totale lockdown van heel Spanje is geen sprake. Er zijn in Nederland en België berichten over lockdowns in Spanje.
Catalonie,( iets groter België, is opgedeeld in 41 comarcas, verdeeld over 9 gezondheidregios. Een van deze comarcas (waarin de stad Lleida ligt) is tijdelijk in lockdown. Deze comarca bevindt zich in het uiterste westen van Catalonïe, ruim 200 km van La Bauma vandaan.
Wanneer er sprake is van een lockdown wordt de comarca waar de haard van de besmeting zich bevindt afgesloten en wordt dat van te voren aangekondigd. Er is dus tijd om eventueel weg te gaan.
De comarca waar onze camping zich bevindt is gelukkig een dun bevolkte met weinig problemen. Dus voor een lockdown zijn wij hier niet bang. Wel nemen wij op de camping allerlei maatregelen omdat ook zo te houden.
Mocht er op een of andere manier iemand op de camping met corona besmet zijn dan worden alle mensen getest. Wanneer een test positief is moet je twee weken in quarantaine zoals ook in Nederland en Belgie gangbaar is.Voor een doktersconsult kunnen we 24 uur per dag terecht bij het lokale ziekenhuis.
Hopelijk zien we jullie van de zomer hier om van een gezonde vakantie te genieten. De beek zit vol water en de vallei is prachtig groen.
Groetjes Rob en Wieske

PS: Neem je eigen mondkapje mee op vakantie.

voor de 55+ gasten hebben we een mooi huisje neergezet. "Baumetta" Er is nog ruimte....