easy website builder

Corona nieuws

Mas la bauma

UPDATE 24 mei

Na eerst 15 juni als datum genoemd te hebben is nu 1 juli door de spaanse overheid als datum gepresenteerd om buitenlandse toeristen in Spanje weer welkom te heten.
We nemen aan dat rond die tijd de campings ook weer open zijn.
Inmiddels zijn de eerste richtlijnen voor maatregelen i.v.m. corona bekend gemaakt.
We zijn nu bezig met de uitvoering daarvan zoals o.a. schermen in de bar, éénrichtingsverkeer,
het reguleren van het sanitair.......en heel veel zeep en poetsen!
Kortom: steeds minder reden om niet te reserveren* voor een plekje midden in de natuur.

We hopen jullie snel een gezond welkom te heten op ons mooie Mas la Bauma

Rob en Wieske

* Mocht door veranderende Corona maatregelen in Spanje of tussenliggende landen de reservering niet door kunnen gaan dan vindt er restitutie van de aanbetaling plaats.  


UPDATE 7 ,mei 


Hierbij een kleine update vanuit een coronavrij Vallfogona om enthousiaste kampeerders voor deze zomer op de hoogte te houden van het wel en wee op Mas la Bauma. Op dit moment begint Spanje het normale leven weer langzaam op te bouwen en het toerisme speelt daar een belangrijke rol in.
Doch voor de campings is tot nu toe nog niets bekend. Als kleine camping is het makkelijker bepaalde maatregelingen te realiseren dan in het masale toerisme van bijvoorbeeld de kust.
Dat de campings open gaan is vrijwel zeker maar wanneer en onder welke voorwaarden is nog niet duidelijk. Van onze 46 plekken gebruiken wij er zoals gebruikelijk maximaal 25. Dat kunnen er mogelijk door de richtlijnen van de overheid nog minder worden. Het is dan ook raadzaam om wel te reserveren voor de beperkte plekken. Hoe dan ook zullen we, zodra het kan, ons uiterste best doen iedereen een gezonde en geslaagde vakantie te bezorgen. Zodra er meer bekend wordt brengen wij jullie op de hoogte.

Hopelijk tot van de zomer
Rob en Wieske