amp template

Corona nieuws

Mas la bauma

UPDATE 15 juni

Hoera, Camping Mas la Bauma is vanaf nu weer open!
21 juni wordt in Spanje de alarmfase opgeheven en gaan de grenzen voor iedereen weer open.
Het sociale leven komt meer en meer op gang.
In winkels is het vooralsnog verplicht een mondkapje te dragen net als op andere plekken waar onvoldoende afstand gehouden kan worden zoals musea en openbaar vervoer. Dus handig om een mondkapje mee te nemen. Dit mogen ook eigen gemaakte zijn. 
We houden rekening met een rustig jaar maar hopen natuurlijk dat we toch nog veel mensen een prettige vakantie kunnen bezorgen. Iedereen dus van harte welkom en hopelijk tot ziens.

Groetjes,
Rob en Wieske

PS voor de 55+ gasten hebben we een mooi huisje neergezet. "Baumetta" Er is nog ruimte.... 

UPDATE 7 mei 


Hierbij een kleine update vanuit een coronavrij Vallfogona om enthousiaste kampeerders voor deze zomer op de hoogte te houden van het wel en wee op Mas la Bauma. Op dit moment begint Spanje het normale leven weer langzaam op te bouwen en het toerisme speelt daar een belangrijke rol in.
Doch voor de campings is tot nu toe nog niets bekend. Als kleine camping is het makkelijker bepaalde maatregelingen te realiseren dan in het masale toerisme van bijvoorbeeld de kust.
Dat de campings open gaan is vrijwel zeker maar wanneer en onder welke voorwaarden is nog niet duidelijk. Van onze 46 plekken gebruiken wij er zoals gebruikelijk maximaal 25. Dat kunnen er mogelijk door de richtlijnen van de overheid nog minder worden. Het is dan ook raadzaam om wel te reserveren voor de beperkte plekken. Hoe dan ook zullen we, zodra het kan, ons uiterste best doen iedereen een gezonde en geslaagde vakantie te bezorgen. Zodra er meer bekend wordt brengen wij jullie op de hoogte.

Hopelijk tot van de zomer
Rob en Wieske  

Update 24 mei


Na eerst 15 juni als datum genoemd te hebben is nu 1 juli door de spaanse overheid als datum gepresenteerdom buitenlandse toeristen in Spanje weer welkom te heten. We nemen aan dat rond die tijd de campings ook weer open zijn.Inmiddels zijn de eerste richtlijnen voor maatregelen i.v.m. corona bekend gemaakt.We zijn nu bezig met de uitvoering daarvan zoals o.a. schermen in de bar, éénrichtingsverkeer, het reguleren van het sanitair.......en heel veel zeep en poetsen!Kortom: steeds minder reden om niet te reserveren voor een plekje midden in de natuur.
We hopen jullie snel een gezond welkom te heten op ons mooie Mas la Bauma
Rob en Wieske 

UPDATE 10 juni

Goed nieuws uit Spanje.
We gaan 15 juni open!
Voorlopig wordt nog de datum 1 juli genoemd voor vrije toegang van toeristen maar iedereen hoopt dat dat al eerder kan want 21 juni eindigt hier de alarmfase.
Mas la Bauma is er klaar voor
We hopen jullie snel een gezond welkom te heten op onze mooie camping.

Rob en Wieske

* Mocht door veranderende Corona maatregelen in Spanje of tussenliggende landen de reservering niet door kunnen gaan dan vindt er restitutie van de aanbetaling plaats.